"Mit bedste portræt er af den person, jeg kender bedst" - Felix Nadal

JEG ER STORYTELLER

 

Min passion for fotografering er omdrejningspunktet, når det handler om mig. Jeg har arbejdet professionelt med fotografering siden 2002 og har specialiseret mig indenfor portræt, business, events og reportage.

Jeg interesserer mig for mennesker, og jeg er mere nysgerrig end Peter Pedal. Jeg elsker at fotografere, jeg ser verden i billeder, og jeg ser det smukke i både stort og småt. Jeg elsker at skabe eller fange det rigtige øjeblik. At skabe en fortælling. At få verden til at stå stille. At skabe drømme. At skabe minder. At indfange det smukke.

Ordsproget ‘Et foto siger mere end 1000 ord’ er en kliché men ikke desto mindre rigtigt. Et foto kan fastfryse øjeblikket. Et foto kan være en rejse i tiden. Et foto kan gøre det umulige muligt. Et foto kan flytte grænser. Et foto kan skabe drømme. Et foto kan ændre små og store verdener.

Hvilken historie vil du fortælle sammen med mig?

Lær mere om mig i mine kunders anbefalinger

Fotograf Henrik Espensen - Portrætfotograf - Business foto - Erhvervsfoto - Businessportræt - Branding foto - Erhvervsfotograf - Eventfotograf - Bryllupsfotograf - Eventfotograf - Fotograf i Randers