Bryllupsfotograf

 

Jeg er jeres professionelle bryllupsfotograf i Randers – og resten af Danmark. Jeg kan både fotografere i kirke, på lokation og til festen. Af vielsen, øjeblikket hvor I kommer ud af kirken, i skoven, ved søen, af bryllupsgæsterne, af kagen, af borddækningen, af brudevalsen… I skal bare vælge den pakke, der passer jer.

 

BRYLLUPSFOTOS MED FØLELSER, PERSONLIGHED, KANT OG FORTÆLLING

Et bryllup er kærlighedens fest, og jeg elsker at fange de smukke, sjove og magiske øjeblikke. Der hvor man virkelig mærker og ser de varme følelser og jeres personligheder. Der hvor et bryllupsfoto bliver mere end bare et foto. Det får en kant og en fortælling, der gør det til noget helt særligt, og til et dejligt minde om en smuk dag i kærlighedens navn. Sådan et bryllupsfoto som andre vil ønske sig, og som I vil glædes over resten af livet.

 

MIN KREATIVITET OG JERES ØNSKER

Inden jeres bryllupsdag mødes vi eller tager en snak på telefon eller online. Her gennemgår vi dagen og jeres ønsker til dagen, og ud fra det bliver vi enige om lokationer og fotostil i jeres bryllupsfotos. Jeg har mange kreative forslag til både fotografering og lokationer, men hvis I har nogle eksempler på en fotostil, I godt kan lide, så vil jeg meget gerne se det. Der sker meget på selve dagen, så jo mere vi kan forberede os inden, jo bedre bliver jeres bryllupsfotos.

 

I KAN OGSÅ BESTILLE FLOTTE PRINTS

Når jeres flotte bryllupsfotos er blevet redigeret, har I også mulighed for at bestille flotte prints på professionelt papir eller andre materialer samt indramning. I har mulighed for at se prøver på de forskellige kvaliteter hos mig.