FOTOGRAF TIL KONFIRMATION

 

Jeg er jeres professionelle fotograf til konfirmation. I Randers, hvor jeg bor, men også i resten af landet. Jeg kan fotografere før og efter konfirmationen i kirken, på lokation og til festen efterfølgende. Den går hurtigt sådan en dag, så det er fantastisk efterfølgende at kunne genopleve dagen i professionelle fotos. Jeg har de her forskellige pakker, I kan vælge mellem.

 

KONFIRMANDFOTOS MED PERSONLIGHED, KANT OG FORTÆLLING

En konfirmation er en stor dag for både konfirmand og forældre. Jeg har meget fokus på, at konfirmanden er helt tryg, så vi kan lave de flotte fotos, der oser af personlighed, og som rummer en fortælling om et ungt menneske og en dejlig dag.

Udover fotos af konfirmanden er der selvfølgelig også mulighed for fotografering af konfirmanden med forældre, søskende, bedsteforældre mm.

Hvis I booker mig til fotografering til festen, så tager jeg stemningsfulde fotos af detaljer og øjeblikke, så I efterfølgende kan genopleve dagen.

 

MIN KREATIVITET OG JERES ØNSKER

Inden dagen for konfirmationen mødes vi eller tager en snak på telefon eller online. Det er her vi kan gennemgå dagen, jeres ønsker og mine forslag. Ud fra det bliver vi enige om lokationer og fotostil. I må meget gerne vise mig eksempler på en fotostil, I kan lide, men ellers har jeg masser af inspiration til jer. En god forberedelse har stor betydning for resultatet af jeres konfirmationsfotos.

 

PROFESSIONELLE PRINTS

Flotte professionelle konfirmationsfotos fortjener også, at blive printet på professionelt papir – eller andre flotte materialer som f.eks. akryl, træ eller aluminium. Jeg har prøver på alle de forskellige materialer hos mig.