PROFESSIONELT PORTRÆTFOTO

 

Jeg er din professionelle portrætfotograf i Randers. Jeg har fotostudie i Dronningborg ved Randers, men jeg fotograferer også på lokation og hos kunder i hele Danmark.

 

JEG SER DIG

Jeg tager som portrætfotograf ikke portrætfotos af mennesker. Jeg skaber dem. Sammen med dig. Et godt professionelt portrætfoto er resultatet af et samspil, hvor vi begge giver.

Jeg vil som portrætfotograf lære dig at kende, så jeg kan se dig. Mit vigtigste redskab er derfor ikke mit kamera. Det er mine ører og øjne. Jeg vil lytte til dig, studere dine bevægelser, inspirere dig, få det bedste frem i dig.

 

DIN TRYGHED ER DET VIGTIGSTE

Du skal finde tryghed i mig som portrætfotograf, så du tør være dig selv. Vi skaber sammen et let, legende og åbent rum. Et rum hvor du viser mig dig. Alt er tilladt og muligt. Du er 100% fri til at være og vise den, du ønsker.

Jo mere du er dig, jo bedre bliver portrætfotoet. Der sker magien. Der får vi skabt det interessante portrætfoto med sjæl, følelse og kant. Et professionelt portrætfoto som fortæller en historie. Et portrætfoto som ikke behøver nogen forklaring.

 

ET PORTRÆTFOTO SKAL BYGGE BRO

Det gode portrætfoto er for mig, et professionelt portrætfoto som modtageren tror på. Et portrætfoto der skaber en forbindelse til modtageren. Et portrætfoto, der skaber en reaktion hos modtageren.

Et professionelt portrætfoto er en del af dit personlige brand – din personlige markedsføring – og i al markedsføring er der en målgruppe. Hvis målgruppen for dit portrætfoto har den ønskede reaktion, så er vi lykkedes.

 

JEG LAVER OGSÅ BUSINESS PORTRÆTTER

Jeg elsker at lave professionelle portrætfotos. Både til privat og erhvervsmæssig brug. Det er en skøn udfordring for en storyteller som mig, at skulle fortælle en historie om en person og/eller en virksomhed i fotos.

Business portrætter og fotos til professionel brug på f.eks. LinkedIn, finder du under Erhvervsfotos.

Vidste du, at et professionelt portrætfoto på LinkedIn giver op til 14 gange flere visninger?

Læs om nogle af mine kunders oplevelser med mig som fotograf.

Se mine skarpe priser på portrætfotos.

 

Har du brug for et professionelt portrætfoto?
Kontakt mig her